2-0Два Гран-прі, 14 перших місць, 18 — других та 21 – третіх. Такі результати ХХІІ обласного конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах ім.Мирона Старовецького, який щороку організовує дирекція та відділ «Оркестрові духові та ударні інструменти» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

До участі у конкурсі долучилися учні музичних, мистецьких шкіл Тернополя та області – зі Скалата, Підволочиська, Зборова, Коропця, Теребовлі, Кременця, Монастириськ, Копичинців, Борщева, Почаєва та інших.

Конкурс проводився у два тури. Перший (відбірковий) проходив на місцях у школах, і його переможці брали участь у другому турі, який відбувався на базі   мистецького колежу.

 Рішення журі тут – Переможці ХХІІІ обласного конкурсу ім.М.Старовецького

Усі переможці нагороджені дипломами, грамотами та подарунками.

«Юні музиканти показали дуже хороші виконавську майстерність та рівень  володіння інструментами. Тішить, що з багатьох музичних шкіл області учні щороку долучаються до конкурсу, — резюмував голова журі, керівник відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Ярослав Якубець. – Водночас засмучує, що деякі заклади уже тривалий час не делегують своїх представників на конкурс, маючи класи духових та ударних інструментів. Адже участь у конкурсах – один з стимулів для вдосконалення та саморозвитку учнів».

2-22-1

2-42-5

 

 

Мітки: , , ,