4-21Переплелися щем і радість,  сум за студентськими роками у коледжі і передчуття нових шляхів, планів, ідей на життєвій дорозі… Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької у добру путь благословив 76 випускників. 

Доброї і щасливої долі бажали випускникам керівництво коледжу, священники, викладачі, батьки, благодійний фонд «Соломія» і самі молоді фахівці.

Урочисто усі випускники отримували свій перший диплом мистецької освіти, свій перший фах – викладач музичної школи, диригент, артист ансамблю, вокаліст, концертмейстер, теоретик… Більшість випускників планують удосконалювати свої вміння та навики  у музичних вишах України.

«У добру путь, дорогі наші випускники! За чотири роки навчання ви пройшли  складний шлях навчання – пандемія, війна… Але ви зуміли  навіть у цих умовах навчатися, — наголосив керівник коледжу Сергій Маловічко. – Зуміли і викладачі працювати у нових умовах. Дякую за нашу спільну працю усім – і викладачам, і студентам, і батькам. Нашим випускникам бажаю щасливої життєвої дороги. Ніколи не забувайте своїх наставників, несіть у світ славу нашого коледжу, досягайте нових  висот на мистецькій ниві. Ми щиро будемо радіти за вас. А ще завжди приїжджайте у свою альма-матер – ми вас чекатимемо із вашими досягненнями, успіхами, перемогами!».

Дипломи отримали випускники відділів «Оркестрові струнні інструменти», «Фортепіано», Оркестрові духові та ударні інструменти», «Теорія музики», «Народні інструменти», «Хорове диригування», «Спів» та перші випускники наймолодшого відділу «Музичне мистецтво естради».

І, звичайно, музичні виступи дарували усім присутнім наші випускники. І був зворушливий випускний вальс. За традицією свято завершилося виконанням духовного славню «Боже, великий, єдиний» та щирою подякою нашим захисникам за те, що змогли відзначити цей важливий день у житті кожного випускника.

4-04-1

4-24-3

4-104-11

4-134-14

4-54-4

4-74-6

4-84-9

4-124-15

4-164-17

4-194-20

4-224-23

4-244-25

4-26

 

Мітки: , ,