3-8Проведення майстер-класів, надання методичної допомоги, підписання договору про співпрацю – така мета профорієнтаційних поїздок представників Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Викладачі та студенти відвідали музичні школи Чорткова, Борщева, Скали-Подільської, Мельниці-Подільської, Більче-Золотого.

Педагоги коледжу провели консультативні зустрічі із колегами, обговорили нові методики навчання, у тому числі у режимі онлайн. Студенти виступали із концертною програмою, представивши практично усі відділи навчального закладу.

Також підписано договори про співпрацю коледжу з мистецькими закладами області. У ньому передбачається створення спільних проєктів, залучення учнів, педагогів до творчих, освітніх заходів коледжу, до участі в концертах, фестивалях, конференціях, інших освітніх програмах, методичних заходах, проведення майстер-класів провідними фахівцями коледжу, стажування на базі нашого навчального закладу, обмін досвідом тощо.

«Онлайн-спілкування програє живій зустрічі, а подекуди навіть заважає. Після значної паузи ми знову відновили практику спілкування «очі-в-очі» з колегами дитячих мистецьких шкіл та шкіл естетичного виховання. Спілкування, яке, без сумнівів, необхідне і нашим колегам, і нам, — зазначив очільник коледжу Сергій Маловічко. – Чудовий результат таких зустрічей – підписання договору про співпрацю. На сьогодні маємо вже вісім офіційних стейкхолдерів коледжу. Далі буде!»

 3-03-3

3-43-5

3-63-7

3-93-11

3-123-13

3-153-16

3-183-21

Мітки: ,