6-3Солодощі, фрукти, домашня випічка, необхідний одяг та білизна – таку допомогу для поранених захисників надає Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької.

Зорганізували її від початку року викладачі коледжу Богдан Маюк, Наталія Марущак, Ірина Турко, Ірина Романюк, Ірина Бевська, Ірина Руднєва, Руслана Гук, Олеся Загорецька, Леся Корній, Наталія Кравчук, Оксана Тригуб та інші. Згодом долучилися до ініціативи і студенти усіх відділів навчального закладу.

«З вдячністю зустрічають наших студентів у лікарнях медичний персонал з щотижневими пакунками. Це те мінімальне, чим ми можемо поділитися з нашими захисниками, щоб якось «засолодити» їхнє лікування у наших лікарнях. Це маленький знак нашої великої вдячності за захист нашої країни», — зазначила заступниця директора Ірина Романюк.

Така підтримка захисників – частина волонтерської роботи колективу коледжу. Адже від початку війни студенти та викладачі постійно організовують благодійні концерти, збираючи кошти на ЗСУ,  донатять на безпілотники та автівки, докладаються до виготовлення окопних свічок, допомагають випускникам, які захищають нашу землю.

6-06-1

6-26-5

6-66-8

6-4

Мітки: , , , , , , , , , , , ,