photo_2023-08-30_10-14-00З 25 по 27 вересня у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької відбудеться майстер-клас приватного викладача академічного вокалу Йоахіма Шефера (Берлін/Німеччина). Методичний захід проходитиме у формі відкритих уроків і завершиться концертом учасників.

Для участі в майстер-класі заповніть форму: https://tinyurl.com/balance-of-voice

photo_2023-08-30_10-17-58

Майстер-клас дасть можливість учасникам удосконалити свої вокальні навики та вміння, розвивати творчу індивідуальність,  підготуватися до подальшого професійного навчання у мистецьких вишах. Кожен учасник може продемонструвати свій власний репертуар.

За словами Йоахіма, «суть якісного академічного співу полягає в гнучкому балансі голосової/звукової системи під час виконання». Слухачі зможуть ознайомитися з педагогічним підходом Йоахіма, що полягає в глибокому використанні особливостей технік, таких як мистецтво легато та динамічний спів.

Також Йоахім виступить з лекцією про мистецьку освіту Німеччини та про перспективи навчання там випускників мистецьких навчальних закладів України.

Майстер-клас буде цікавим викладачам вокальних дисциплін мистецьких закладів, вокалістам, широкому колу шанувальників академічного вокалу.