3-1Викладач-методист Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, спеціаліст вищої категорії, член предметно-циклової комісії «Спів» Микола Мельничук подав свою методичну роботу на ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс пісні та музики «Золотий Орфей» і отримав відзнаку – диплом лауреата ІІ ступеня у номінації «Методичні та наукові роботи» за працю  «Практичні висновки з проведення онлайн-уроків сольного співу».

3-2

За словами Миколи Мельничука, «Золотий Орфей» — музичний конкурс, серед номінацій якого є і наукові, і методичні праці, спрямовані на сучасні методи роботи, корисні рекомендації та розробки у галузі культури та мистецтва для навчання молоді, розвитку її творчих навичок на сучасному етапі тощо. «Дистанційне навчання стало викликом для багатьох навчальних закладів, у тому числі і мистецького спрямування. Тому поділився власною практикою проведення онлайн занять із сольного співу, окреслив практичні висновки та користь із дистанційного навчання сольного співу», — наголосив викладач.

Організаторами фестивалю-конкурсу «Золотий Орфей» є управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації та Культурний центр «Пектораль».

Фестиваль-конкурс  проводиться для музикантів-професіоналів, керівників  колективів,  дітей музичних закладів та дорослих аматорів у номінаціях: інструментальний жанр, вокал, композитори, концертмейстери, методичні і наукові роботи.

Мітки: , ,