2-0Учні Мистецької школи, що діє при Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької, долучилися до акції «Напиши листа пораненому і намалюй малюнок». Її зорганізували бібліотекарі за ініціативи Української спілки психотерапевтів.

Юні художники із величезним завзяттям взялися до малюнків, розповів викладач образотворчого мистецтва школи Богдан Федорів. «Про акцію мені розповіли бібліотекарі, і я одразу запропонував своїм вихованцям взяти у ній участь, — каже викладач. – Діти малювали із задоволенням, а одна дівчинка намалювала аж два подарунки. Головний лейтмотив робіт дітей – Україна переможе! І це внесок наших юних художників для підняття духу захисників України та у  перемогу, яка обов’язково буде».

Сьогодні Богдан Федорів передав працівникам книгозбірні тринадцять робіт вихованців. А завтра, у вівторок, бібліотекарі подарують малюнки, які підготували усі учасники акції (а їх багато) військовим, які зазнали поранень та лікуються у Тернополі.

«Усе для вас, наші дорогі Герої! Усе для вашого скорішого одужання! Ми завжди з вами! Ми чекаємо на кожного з вас з Перемогою!!!», — зазначили бібліотекарі та подякували усім учасникам акції.

На фото — роботи вихованців Мистецької школи

2-12-2

2-42-5

2-3

Мітки: , ,