1-0Студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької представили на малій сцені Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т.Г.Шевченка п’єсу Марка Кропивницького «По ревізії».

За два благодійні покази, які завершувалися оваціями, було зібрано майже три тисячі гривень, які будуть спрямовані на потреби наших військовослужбовців.

Студентів готував до виступів викладач предметів «Майстерність актора» і «Сценічна підготовка» Андрій Оленин. Він також був і режисером-поставновником вистави.

На сцені виступали студенти ІV курсу відділу «Спів» Володимир Витягловський (старшина), Вероніка Цимбалюк, Софія Єфремова (Риндичка), Божена Мурин, Вікторія Очкурьова (Пріська), Давид Добринський (писар), Наталія Матіїв, Іванна Демчук (свідкині), а також першокурсник Юрій Гордій (сторож). У веселій п’єсі «По ревізії» Марко Кропивницький змалював внутрішнє життя сільського волостного правління, яке цікаво та талановито відтворили студенти коледжу.

«Вокалісти чудово зіграли свої ролі, показавши і неабиякі акторські таланти. Дякую нашому драмтеатру за можливість виступати на його сцені, за допомогу в організації показів, за костюми та декорації», — наголосив Андрій Оленин.

1-11-2

1-31-4

1-51-6

1-81-9

1-111-10

1-121-7

Мітки: , ,