0-0Оксана Яструбчак, студентка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, стала лауреатом ІІ премії Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Зимові ігри».

На цей багатожанровий конкурс дівчина подала власні розповідь про теперішні події в Україні «Із янголами на плечах». Конкурсна комісія визнала її твір одним з кращих серед інших робіт.

Керівник її роботи,  викладач історії Олексій Мировський  відзначений подякою «за професійну підготовку учасників до конкурсу, плідну творчу співпрацю, збереження та розвиток культури».

0-1

Підтримка та сприяння соціальному становленню особистості дитини, у забезпеченні й реалізації її прав у громадському житті суспільства під час воєнного стану в країні; презентація творчих досягнень обдарованих особистостей; популяризація сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті народу задля зміцнення сучасної української ідентичності; розкриття нових талантів – такі основні цілі конкурсу «Зимові ігри».

Організувала конкурс громадська організація «Динаміка успіху» та Центр культурних та освітніх програм. Відбувався він дистанційно у Києві.

 

 

 

Мітки: , ,