1-4На цьому наголосив Сергій Маловічко, очільник Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, під час зборів батьків, діти яких рекомендуються до зарахування до навчального закладу. Йдеться про абітурієнтів на основі базової середньої освіти, які успішно пройшли вступні творчі випробування.

«У коледжі створені усі умови для повноцінного  навчання, оволодіння інструментами, вокалом, теорією музики та здобуття повної середньої освіти, — додав керівник. —  Понад 90% наших випускників, вихованих високопрофесійними викладачами, стають студентами музичних (і не тільки!) вишів України та Європи. Випускники коледжу – серед шанованих і знаних у світі музикантів, композиторів, диригентів, музикознавців».

Заступники директора Ярослав Каня та Ірина Романюк ознайомили батьків з особливостями навчального та виховного процесів у мистецькому коледжі. Відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Вадим Дарчук поінформував щодо подальшого оформлення необхідних для вступу документів.

Наразі у коледжі триває прийом документів від абітурієнтів, які мають повну середню освіту.

1-71-6

1-31-2

1-1

 

Мітки: , , , , ,