2-0Семінар-практикум у рамках підвищення кваліфікації проводили Ірина Романюк, заступниця директора Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, кандидат мистецтвознавства,  та керівник відділу «Народні інструменти» Михайло Дмитришин.

Під час семінару розглядалися теми «Творчість композитора Володимира Рунчака в контексті сучасного інструментального мистецтва» та «Баянно-акордеонна творчість Володимира Рунчака».

Для учасників семінару-практикуму прозвучали твори Володимира Рунчака для баяна, які представив лауреат міжнародних конкурсів Роман Пунейко.

Також від голови Національної всеукраїнської музичної спілки Петра Андрійчука було вручено подяки керівнику мистецького коледжу Сергію Маловічку, викладачам Наталії Схаб та Михайлові Дмитришину «за вагомий особистий внесок у розвиток інструментального виконавського мистецтва та успіхи у вихованні української творчої молоді». А керівник коледжу вручив  баяністу подяку за професіоналізм та співпрацю у проведенні семінару.

Усі учасники семінару-практикуму отримали сертифікати про підвищення кваліфікації. 2-32-7 2-62-2 2-4

Мітки: , , , , ,