2-4Студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької  активно долучилися до презентації нової збірки поетеси Галиши Кухаришин «Не біймося, а биймося» (Щоденник моєї війни). Зустріч, яка відбувалася в обласній універсальній науковій бібліотеці зібрала поціновувачів поетичного слова, письменників, читачів.

Вірші читали студентки коледжу Ліля Бричка, Ліза Олійник, Юлія Дувірак, Христя Бедзьо, яких підготувала викладачка української мови та літератури Марія Чорненька. Нова збірка поезій авторки – це те, що переживали і через що пройшли українці у перші місяці війни: реакція на тих, хто толерантно ставився до «руского міра», біль від втрат, присвяти діткам, що загинули, болючі і жахливі історії війни, емоції.

Підсилювали та доповнювали поезію відеосюжети про події, які описує Галина Кухаришин, та пісні. Їх виконували тріо  бандуристок у складі Оксани Гладкої, Христини Возняк, Юлії Вельган (клас викладачки Ірини Турко) та працівниця коледжу, заслужена артистка естрадного мистецтва України Ірина Демчук.

2-12-5

2-62-2

2-72-3

2-82-9

2-10

Мітки: , , ,