4-0Четвертокурсники Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької взяли участь в конкурсі-огляді, який проводить Львівська національна музична академія імені М.В.Лисенка для випускників музичних фахових коледжів по програмах вступу до вишу.

Спробували свої сили у конкурсі кафедри академічного співу  студенти відділу «Спів» коледжу — Надія Сачко (викладачка Наталія  Присіч), Єлизавета Руденька та Петро Гаджала (викладач Володимир Шагай), Юлія Хруставка та Катерина Юськів (викладач Вадим Дарчук), Олександр Радевич (викладач Іван Равлюк). А також студентка відділу «Народні інструменти» Анастасія Гайдемська (клас вокалу викладачки Галини Ткачук). Вихованці коледжу успішно справилися із програмою та отримали сертифікати за участь в огляді.

Оцінювало виступи компетентне журі, у складі якого викладачі кафедри, знані фахівці та народні артисти України. Окрім виступів вихованців коледжу відбулася і творча зустріч з викладачами цьогорічних випускників, і консультації для студентів.

Такі конкурси-огляди проводитимуть різні кафедри Львівської музичної академії і триватимуть вони до кінця травня.

4-14-2

4-34-4

4-54-6


 

Мітки: , , , , ,