logo-headКонкурс, який відбуватиметься раз на два роки, започатковано у Львові у 2021 році і присвячено пам’яті видатного українського композитора Мирослава Скорика. Головним завданням Конкурсу є підтримка і промоція симфонічної творчості нової ґенерації молодих українських композиторів, збереження та розвиток традицій національної композиторської школи, яскравим представником якої є Мирослав Скорик.

У конкурсі можуть брати участь молоді українські композитори, яким у 2021 році виповнюється не більше 40 років і які є громадянами України.

Термін подання конкурсних матеріалів: не пізніше 31 липня 2021 року до 23.59 за східноєвропейським часом EET (UTC+2).

Участь у конкурсі безкоштовна.

Конкурс організовує і проводить КЗ ЛОР «Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика» у співпраці з Департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради. Партнер Конкурсу — Львівська організація Національної Спілки композиторів України (ЛОНСКУ).

Докладніше  за посиланням — http://skoryk-competition.philharmonia.lviv.ua/?fbclid=IwAR2a4i5DucPCeLutplnJSXAcc2nuRF_mk_Vljwc0B2JsBcXtyrUPbEgtths

Мітки: