33-1Двоє студентів Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької успішно пройшли чергові прослуховування для участі у Молодіжному симфонічному оркестрі України. Високі навики володіння інструментом показали скрипалька Соломія Сивак та трубач Олександр Видиш.

Майже сотня юних та молодих музикантів з усієї України подали заявки для можливості виступати у складі молодіжного оркестру.

Найвищою була конкуренція серед скрипалів. Третьокурсниця відділу «Оркестрові струнні інструменти» коледжу  Соломія Сивак (клас викладача Тараса Видиша) пройшла ці випробування і зарахована до основного складу колективу.

Членом оркестру став і студент ІІІ курсу відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Олександр Видиш (труба,  клас викладача Олександра Баклаженка).

 Нагадаємо, молодіжний симфонічний оркестр України заснований у 2016 році. Він об’єднує талановитих музикантів віком від 12 до 22 років. З того часу у його складі постійно були студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Мітки: , , ,