1-0Станіслав Горохівський, студент Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, поповнив скарбничку досягнень навчального закладу. Третьокурсник відділу «Хорове диригування» здобув ІІІ місце на ХІІ Міжнародному двотуровому учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Київський колорит».

Студент брав участь у номінації «Композитор-виконавець» та гідно представив і коледж, і Тернопілля. Конкурс відбувався наживо у Києві.

Станіслав представив дві власні композиції, які  готувалися під керівництвом викладачки відділу «Теорія музики», композиторки  Ольги Драгомирецької.

1-1

Засновником конкурсу «Київський колорит» є Національна всеукраїнська музична спілка  при підтримці Міністерства культури та інформаційної політики. Творчі змагання спрямовані на виявлення талановитої молоді, яка має нахил до написання музичних творів, підвищення виконавської майстерності в галузі фортепіанної, інструментальної, вокальної, вокально-інструментальної музики та музики для духових, ударних та струнних інструментів.

 

Мітки: , , , ,