3На цьому наголосила Лариса Римар, керівниця Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, під час зустрічі із батьками цьогорічних першокурсників.

«Ваші діти справді талановиті, — наголосила директорка, звертаючись до присутніх. —  Розвивати, вдосконалювати, примножувати творчі здібності студентів –  солідарна відповідальність і самих дітей, і викладачів, і батьків. Бо, відповідно до закону «Про передвищу освіту»,  батьки здобувачів фахової передвищої освіти також є учасниками освітнього процесу. Переконана, що ми спільно пліч-о-пліч пройдемо чотирирічний  шлях, плекаючи високоосвічену мистецьку еліту».

4

Заступники директора Ірина Романюк та Ярослав Каня  ознайомили батьків із виховним та навчальним процесами у коледжі, звернули увагу на особливості навчання та наголосили на тому, що у коледжі створені усі умови для здобуття якісної освіти.

Нагадаємо, цьогоріч на навчання у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі (відповідно до регіонального замовлення) зараховано 90 студентів із Тернопільщини та сусідніх областей — Львівщини, Хмельниччини та Франківщини.

Загалом бажання здобувати освіту у Тернопільському мистецькому коледжі виявили 105 дівчат та хлопців.

 

Мітки: , ,