1-1Саме таку назву – «Музика незламних» — обрав Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької для концерту, який був приурочений до Дня захисників і захисниць України та до Міжнародного Дня музики.

З великої сцени концертної зали звучали твори Шопена, П‘яцоли, Качіні, Скорика та інших знаних композиторів – шедеври української та світової класики, хіти української та зарубіжної екстради.

Виступали виконавці та колективи: духовий, камерний та естрадний оркестри та оркестр народних інструментів, тріо вокальні та інструментальні, естрадний ансамбль, капела бандуристок, солісти: вокалісти та інструменталісти.

Вщерть заповнений зал вітав і запрошену гостю — співачку, поетесу, композиторку та бандуристку Марину Круть (KRUTЬ).

Були  і вітання колективу коледжу за потужні мистецький та освітній фронти від обласної ради. І відзнаки. Перший заступник Тернопільської обласної ради Вролодимир Болєщук відзначив подяками викладачів загально-освітніх дисциплін коледжу – Марію Чорненьку (українська мова та література), Олену Рибчинську (фізична культура), Оксану Шуб’як (математика).

Присутні спільно розпочали концерт державним славнем України і завершили славнем духовним «Боже, великий, єдиний».

Увесь зал хвилиною мовчання вшанував пам’ять тих, хто поклав життя на полі бою, подякував захисникам, серед яких чимало і батьків студентів, і тернополян, і випускників коледжу.

Частину коштів від концерту будуть передані захисникам, які мистецтво та виступи на сцені змінили на святу справу захисту держави.

ФОТО — Михайло Урбанський

1-261-27

1-251-24

1-231-22

1-211-20

1-181-19

1-171-16

1-141-15

1-121-13

1-91-8

1-61-5

1-41-3

1-21-0

Мітки: , , , ,