1-0Вихованці викладача, заслуженого працівника культури України Ігоря Тимочка відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької дали концерт для викладачів та студентів навчального закладу та виступили у музичній школі №1 ім.Василя Барвінського.

На сцені виступали першокурсники:Богдан Голиборода та Олег Івахів, другокурсник  Олексій Пітура, студент третього курсу Володимир Гупало, четвертокурсники Валентина Султанова та  Роман Шпак. Концертмейстер – Надія Наконечна.

 Звершувалися концерти спільним виступом усіх студентів з інструментовкою заслуженого діяча мистецтв України, викладача коледжу  Михайла Віятика «Попурі на теми патріотичних пісень».

 «Розвиток творчої особистості не відбувається без кропіткої роботи над собою. Студенти класу активно і наполегливо працювали над музичними творами протягом тривалого часу. І вони гідно представили свої виконавські здібності публіці, — ділиться враженнями викладач Ігор Тимочко. —  Музичні твори, які сьогодні були репрезентовані, виконані якісно та з відчуттям майстерності — це підтверджують бурхливі оплески глядачів. Усі студенти виконували програму напамʼять, що дуже важливо сценічним музикантам для професійного розвитку, впевненості у своїй грі та творчості загалом. Переконаний, що усі вони в майбутньому стануть фахівцями своєї справи».

 1-11-2

1-41-5

1-6

 

Мітки: , ,