IMG-911520 лютого у Тернопільському торгово-економічному коледжі відбулася поминальна панахида пам’яті Назарія Войтовича, у якій взяли участь студенти відділу «Хорове диригування» Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької. На відправі був присутній Архієпископ Тернопільсько-Бучацький Владика Нестор, представники духовенства міста Тернопіль, директор, викладачі та студенти закладу.

Назарій Войтович навчався на третьому курсі відділу дизайну. Був єдиною дитиною у сім’ї. Під час Революції Гідності 19 лютого 2014 року хлопець відніс речі для учасників столичного Євромайдану до автобуса, який відправлявся з Тернополя до Києва, та в результаті вирішив їхати особисто. І вже наступного дня, під час протистоянь на Майдані, юнак загинув від снайперської кулі. Поховали Героя у рідному селі на Збаражчині.

Після панахиди студенти музичного коледжу виконали «Камо пойду от лиця Твого, Господи» (автор М. Лисенко), котру присвятили світлій пам’яті Назарія.

Директор навчального закладу Василь Мулярчук висловив слова подяки усім присутнім.IMG-9110 22

«Було дуже боляче дізнатися, що на Майдані 20 лютого загинув студент Назарій Войтович. Своїми помислами, словами, діями хлопець бачив Україну щасливою, європейською державою. Саме це ми можемо спостерігати з його картин. Герої не вмирають до тих пір, доки ми їх будемо пам’ятати і власними діями втілювати в реальність їхні мрії, адже доля нашої країни залежить від кожного із нас» — зазначив Василь Миколайович.