77777777ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція  була присвячена до 65-ої річниці від дня заснування Хмельницького фахового музичного коледжу ім. В. І. Заремби. Взяли участь у її роботі і представники Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

«Молодіжне музикознавство — 2024» об’єднало учасників з різних регіонів України. Конференція відбувалася у очно-дистанційному форматі. У роботі конференції взяли участь викладачі та студенти відділу «Теорія музики» коледжу. Зокрема, Наталія Букало, викладачка-методистка, виступила з доповіддю «Ольга Драгомирецька: шлях у мистецтві». Третьокурсниця відділу Ганна Окрутна (наукова керівниця – Ірина  Романюк, заступниця директора з виховної роботи, кандидатка мистецтвознавства) підготувала матеріал на тему «Сучасні постановки опер Г. Генделя: європейський досвід та українська прем’єра».

Також взяли участь у конференції  вихованці викладачки вищої категорії Любові Рогачевської. Третьокурсниця Ангеліна Крамар виступила з роботою «Втілення поезії Тараса Шевченка у солоспіві Миколи Лисенка «Садок вишневий коло хати…», першокурсники Анастасія Бойчук – «Пісенні традиції Тернопілля: постать Ігоря Бойчука»,  Ярема Парносов -  «Відродження українських музичних традицій на Тернопільщині. Постать Оксани Гребеняк».

Усі доповідачі конференції отримали сертифікати, а викладачі – подяки за підготовку учасників.

3-03-1

3-23-3

3-43-5

3-6

Мітки: , , , ,