27Серед закладів передвищої освіти обласного центру студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, які взяли участь у ЗНО, були найкращими. В області мистецький коледж увійшов у трійку лідерів – попереду лише два фахових коледжі.

Рейтинг загальноосвітніх шкіл Тернопільської області та Тернополя (серед них і заклади передвищої фахової освіти), що посіли найвищі місця у рейтингу за підсумками ЗНО, склав інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua».

«Радіємо успіхам наших студентів, — наголосила директорка мистецького коледжу Лариса Римар. – Наш педагогічний колектив завжди працював над тим, щоб студенти отримували якісну і загальноосвітню, і фахову освіту».

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками у 2021 році.

Заклади загальної та фахової передвищої освіти були ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками.

 

Мітки: ,