11Четвертокурсник Петро Гаджала та третьокурсник Володимир Витягловський зібрали 11 тисяч 600 гривень для наших захисників. Хлопці навчаються на відділі «Спів» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Вони зорганізували разом з друзями-музикантами близько двох десятків вуличних концертів у різних куточках обласного центру, на яких збирали кошти для потреб української армії.

«Ми вирішили віддати кошти на нагальні потреби ЗСУ, — розповів Петро Гаджала. —  Звернулися до волонтерів, і вони нам підказали, що мама бійця з Тернополя збирає кошти на закупівлю рацій  для підрозділу сина».

Студенти коледжу передали усі зібрані кошти їй. «Коли ти не один, коли є підтримка, можна не тільки звернути гори! Сьогоднішній день приніс мені знайомство з неймовірними хлопцями, які протягом літа, організовуючи невеликі концерти, збирали гроші для Збройних Сил України. Дякую за передані кошти (11600 грн) на закупівлю рацій та тепловізора для підрозділу мого сина», — написала у соцмережах Леся Іваськевич.

Рації уже доставлені до адресата.

Петро Гаджала навчається у класі викладача Володимира Шагая, а Володимир Витягловський — у класі викладача, заслуженого артиста України Петра Лабатого.

1213

1416

1718

 

Мітки: , , ,