4-5Студент ІІІ курсу відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Олександр Видиш та студентка І курсу відділу «Спів» ТМФК ім. С. Крушельницької Софія Кручок беруть участь у благодійному вертепі. Головна мета такої імпрези не тільки відродження давніх українських традицій, а й збір коштів для закупівлі генераторів для тернопільської бригади, в якій служить випускник коледжу та батько студента  Сергій Хомецький. Ініціатори створення Різдвяного дійства — викладачі коледжу Юлія та Тарас Видиші.

«Приємно, що мистецька родина коледжу національно свідома. Дякую усім дотичним до здійснення вічного – добра та допомоги. В такий спосіб можемо робити надважливі речі для майбутнього нашої України – не тільки поширювати українську культуру, традиції, звичаї, а й наближувати Перемогу, – наголошує президент Студентського парламенту Володимир Гупало. – Прошу усіх небайдужих підтримати таку ініціативу, щоб в результаті констатувати величність та міцність українського народу в контексті незламности. Дякуємо захисникам за можливість жити та творити! Але їм необхідна наша допомога! Тому планується зібрати якнайбільше коштів, адже генераторів потрібно декілька…»

Діти та студенти колядують в оселях тернополян і, прославляючи народження Сина Божого, допомагають нашим земним охоронцям – військовим.

Збір коштів: в Україні  4731 2196 1927 7548 (ПриватБанк); за кордоном 5333 1710 7826 0441 (євро)

Запис однієї з колядок та звернення військових:

Фрагменти вертепу:

Посилання:

https://www.youtube.com/watch?v=t8gQd8r9Rmw

https://www.youtube.com/watch?v=uo_OTnu6YTc

Мітки: , , ,