1-7Студентський хор «Соломія» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької під орудою Андрія Голодриги виступив на XXIV Різдвяному фестивалі «Велика коляда» у Львові.

Різдвяний концерт відбувався у храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор). У виконанні тернопільських  студентів серед інших колядок звучав і славнозвісний «Щедрик»  Миколи Леонтовича,  і маловідомі  «Ангели, знижайтеся» на слова Григорія Сковороди,  «У неділю рано» в опрацюванні Миколи Колесси. А ще – віншування на здоров’я, добру долю та перемогу нашої держави.

«Наш колектив вперше приїхав на фестиваль «Велика коляда». Маємо за честь прославляти народження Ісуса Христа у цьому величному храмі та представити львів’янам своє мистецтво, — сказав керівник та диригент студентського хору Андрій Голодрига. — Щиро дякуємо за теплий прийом, чудову атмосферу і можливість виступити на фестивалі «Велика коляда». Надіємося на подальшу співпрацю!»

Хористи перед концертом заколядували у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка, відвідали кафедру  музикознавства та хорового мистецтва цього вишу, поспілкувалися з колегами. А ще — пройшлися вулицями старовинного Львова, відвідавши найзнаменитіші його локації.

1-61-5

1-21-3

1-41-8

1-9

Мітки: , , ,