6Представив нового керівника сьогодні, 7 жовтня, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко на загальних зборах колективу Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Участь у зібранні взяла також керівниця департаменту туризму та культури обласної адміністрації Світлана Байталюк.

«Ваш коледж упродовж років виховує талановитих музикантів, відомих не тільки на теренах нашої держави, а й за кордоном. Усе це завдяки високопрофесійному колективу викладачів та наставників. Тернопільська обласна рада, комунальним закладом якого є ваш навчальний заклад, переконана, що новий керівник буде зберігати традиції коледжу і сприятиме його подальшому розвитку».

Попередній керівник навчального закладу Лариса Римар склала повноваження у зв’язку із сімейними обставинами та завершенням контракту.

Сергій Маловічко очолював відділ «Загальне фортепіано» коледжу, є головою Тернопільського обласного творчого осередку Національної всеукраїнської музичної спілки, кандидатом мистецтвознавства, доктором філософії (Ph.D.), доцентом.

43

 

Мітки: , ,