2-0Лауреатами ІІ премії на VІІІ Всеукраїнському конкурсі юних музикантів «Франкове Підгір’я» стали двоє вихованців Дениса Драгомирецького, викладача Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Дипломами ІІ ступеня на конкурсі відзначені гітаристи відділу «Народні інструменти». Це Олег Кошіль (перейшов на третій курс) та цьогорічний випускник Володимир Живчак.

Журі конкурсу відзначило грамотами і викладача студентів Дениса Драгомирецького «за підготовку лауреатів ІІ премії».

Двотуровий конкурс «Франкове Підгір’я» відбувався дистанційно у Дрогобичі Львівської області. Його організаторами є Міністерство культури України, Державний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв України, Львівська обласна рада, департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, Дрогобицька міська рада.

Мета конкурсу — виявлення та підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня професійної підготовки юних виконавців; вивчення та розповсюдження передового педагогічного досвіду; популяризація творів українських та зарубіжних композиторів; подальший розвиток та пропаганда інструментального, вокального та диригентського виконавства.

На фото — третьокурсник Олег Кошіль.

2-22-1

Мітки: , , ,