0-1Виконання пісні «Усміхнися мені» (сл.Вадима Крищенка, муз. Володимира Шабашевича) принесло перемогу Діані Мельниченко, студентці Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Вона здобула І місце на ІІІ Всеукраїнському двотуровому  фестивалі-конкурсі мистецтв «Різдвяна Україна».

Першу премію четвертокурсниця відділу «Музичне мистецтво естради» здобула у номінації Перемогу вона виборола у номінації «Вокальний жанр» (естрадна пісня). Навчається Діана у класі викладача Володимира Шагая.

Організатори стверджують, що цьогорічний фестиваль-конкурс мистецтв «РІЗДВЯНА УКРАЇНА» «видався дуже потужним, патріотичним і масштабним». Журі наголосило, що в конкурсі взяло участь багато сильних учасників та колективів, у всіх номінаціях  були дуже представлені цікаві  та яскраві виступи та твори.

Конкурс проводився за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, міжнародного радіо «Radio Sfera Music», Асоціації діячів  естрадного мистецтва України, продюсерського центру  «Tuaron management».

Мітки: , , ,