18Різноманітні заходи організував Студентський парламент Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької до Міжнародного дня студента: квест, вікторина, відеоконкурс,  і, звичайно, концерт, який також підготували самі студенти, із несподіванками та дружніми жартами.

Концерт розпочався незвичним виходом духового студентського ансамблю (заплановано вимкнулося світло) під керівництвом президента Студентського парламенту Володимира Гупала. На сцені виступив камерний ансамбль відділу «Хорове диригування», який виконував «Старенький трамвай» з репертуару «Піккардійської Терції». Звучали твори і на роялі: студент ІІІ курсу відділу «Фортепіано» Яків Сакундяк (клас викладачки Марії Бондаренко) виконав «Угорську рапсодію №8» Ференца Ліста, а фортепіанний дует третьокурсників Максима Ткача та Андрія Каськіва (клас викладачки Зоряни Михальчук) представив концертіно на тему української народної пісні «Косарі» Людмили Жульєвої.

До творчої імпрези долучився і студент ІІІ курсу відділу «Музичне мистецтво естради» Андрій Мороз (клас викладача Мазепи Андрія), який на ударній установці виконав твір «Караван» Хуена Тізола. Авторську пісню «Про себе» презентувала четвертокурсниця відділу «Теорія музики» Катерина Зволинська.

Насолодитись українським джазом дав змогу ансамбль студенток ІV курсу відділу «Хорове диригування», який виконав твір маестро, генія української музичної культури Мирослава Скорика «Намалюй мені ніч» (концертмейстр Неля Гладиш). Святкового  настрою  додавав публіці студентський духовий ансамбль ІІ курсу.

Підготували студенти і дружні шаржі – ведучими концерту були другокурсник відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Богдан Самарик у ролі керівника коледжу Сергія Маловічка та третьокурсниця відділу «Оркестрові струнні інструменти» Марічка Кріль у ролі заступниці директора з виховної роботи Ірини Романюк.

На концерті президент Студентського парламенту Володимир Гупало оголосив результати відеоконкурсу «Один день з життя…». Заслужено перемогу і нагороду отримав відділ «Оркестрові струнні інструменти», а відділ «Спів» отримав приз у номінації «Глядацькі симпатії».

Очільник Студентського парламенту оголосив результати квесту для першого курсу, який як і відеоконкурс, відбувся в рамках заходів з нагоди Міжнародного дня студентів. Автори та розробники квесту — третьокурсники відділу «Хорове диригування» Павло Яворський та  Олена Ткачук. Переможцем став відділ «Хорове диригування», який отримав солодкий подарунок-приз. Під час церемонії нагородження присутні мали нагоду побачити відео проведеного квесту (зйомки та монтаж — третьокурсник відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Арсен Іщук).

2526

1722

2312

1519

1621

2930

3132

33-134

27

28

35

Мітки: , , , , , , , ,