3-3Наталія Присіч, викладачка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, та студентка Валентина Славінська виступили на презентації двотомника журналістки Галини Садовської «Де твій берег, Україно?».

Пісенний дарунок складався з пісень з репертуару Соломії Крушельницької: «Ой, гиля, білі гуси!» прозвучала у виконанні викладачки, а «Родимий краю» заспівала студентка.

Наталія Присіч викладає вокал на відділі «Спів» мистецького коледжу. Четвертокурсниця Валентина Славінська опановує фах скрипальки у класі викладачки Любові Баклаженко на відділі  «Оркестрові струнні інструменти». Однак, як стверджує студентка,  завжди мріяла ще і співати.  «Також більше року навчаюся і мистецтву вокалу  у класі Наталії Присіч. Іноді пишу музику та вірші. Хочу бути музиканткою дійсно високого рівня, над тим і працюю», — додала Валентина.

Презентація творчого доробку заслуженої журналістки України Галини Садовської відбулася у центральній бібліотеці Тернополя та зібрала пошановувачів творчості багатолітньої журналістки газети «Вільне життя».

3-13-2

Мітки: , , , ,