1-4Студенти першого курсу відділів «Фортепіано», «Оркестрові духові та ударні інструменти», «Оркестрові струнні інструменти» відвідали Львів. Побували вони там разом із викладачем історії Олексієм Мировським, кураторами Наталією Мудрою, Оленою Явною та Оксаною Козирою.

Першокурсники відвідали відкриття виставки “Фрагменти творчості: Шептицький та митці” у музеї Андрея Шептицького, меморіал пам’яті Небесної сотні, ознайомилися із старовинним центром міста.

«Родзинкою» подорожі був перегляд вистави «Львівське танго» у Національному академічному драматичному театрі ім. М. Заньковецької – історії про українського пісняра, композитора Богдана Весоловського. «Вистава цікаво висвітлює на прикладі творчості композитора шлях митця в умовах відсутності власної державності у 30-их роках ХХ століття, — наголосив Олексій Мировський. — Поїздка та вистава залишила безліч позитивних вражень і спогадів, а також дозволила провести цікаві паралелі між історією та мистецтвом, яке не може бути поза політикою».

1-01-1

1-51-6

1-71-8

1-3

Мітки: , , , ,