00-1Романтичні мелодії та пісні перепліталися із життєвими історіями кохання відомих композиторів, письменників, музикантів, із конкурсами та визначенням кращого виступу на сцені – студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької відзначили День святого Валентина.

Упродовж трьох днів перед святом закоханих дівчата та хлопці мали можливість кинути свої «валентинки» у спеціальні скриньки. Так у коледжі вирішили визначити «Валентину та Валентина». Найбільше сердечок отримали студенти  Валентина Султанова та Іван Пасенюк.

А на сцені звучали «Весняна пісня» Фелікса Мендельсона від скрипаля Остапа Козири під фортепіанний супровід Максима Ольхового, романс Даніеля Вольфа у виконанні Вероніки Цимбалюк (концертмейстер – Олег Кирилюк), чуттєвий твір «Привітання кохання» від дуету піаністів Насті Дзюрбан та Максима Ольхового, музика кохання від квартету саксофоністів.

«Любовну в’язанку», музичну композицію «Лямур-тужур», мелодії українських композиторів  представили гурти студентів відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» та відділу «Музичне мистецтво естради».

Авторські пісні виконали студентка відділу «Теорія музики» Катерина Зволинська та керівник відділу «Спів» Вадим Дарчук.

Сповнені кохання твори «Чому тебе раніше не зустрів» (аранжування Павла Яворського), «Червоні троянди» звучали від ансамблю хлопців та ансамблю дівчат (керівниця Юлія Шпинда-Малик) відділу «Хорове диригування».

А приз глядацьких симпатій серед виконавців отримав дует сердець, що б’ється в унісон, — піаністів Насті Дзюрбан та Максима Ольхового.

Ведучими вечора були студенти І курсу відділу «Спів» Ангеліна Оренчак та Дмитро Лозовський.

День св. Валентина у коледжі завершився неймовірними мелодіями, де звучали  найвідоміші українські пісні  про найсильніше у світі почуття – кохання.

Організаторка вечора, заступниця директора з виховної роботи Ірина Романюк, наголосила на важливості проведення такого заходу: «Він занурює глядачів у атмосферу щирих почуттів, розуміння важливості висловлювати свою любов словами вдячності і підтримки. А ще проведення таких студентських вечорів сприяє розвитку та розкриттю творчої самореалізації студентів».

0-210-20

0-190-18

0-170-16

0-150-14

0-130-12

0-110-10

0-90-8

0-70-6

0-50-4

0-30-2

0-10-0

Мітки: , , , , , , , ,

коментарів: 1

Яна 15 лютого 2024 15:14

Чому немає інформації про ведучих концерту?