3-0«Моє завдання як керівника — презентація коледжу на міжнародному рівні. Співпраця з Краківською музичною академією – один з перших кроків для реалізації наших амбітних планів для розвою міжнародних культурних та мистецьких зв’язків  нашого закладу та Тернопілля загалом», — наголосив Сергій Маловічко, керівник Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Договір про співпрацю був підписаний у Краківській музичній академії (Akademia Muzyczna im. Krzysztofa Pendereckiego w Krakowie) між очільником коледжу Сергієм Маловічком та Войцехом Відлаком, ректором академії.

3-1

«Міжнародне партнерство у різних сферах, у тому числі і мистецькій, сприятиме   інтеграції нашої держави у європейське співтовариство, — впевнений керівник коледжу. – Тим більше, що уже упродовж років наші студенти успішно вступали на навчання до музичних академій Європи, зокрема в Польщі у містах Краків, Катовіце, Вроцлав, Бидгощ.  Українська передвища мистецька освіта є надзвичайно потужною, і це знають у музичних колах світу. У нас багато спільного у культурі, музиці, мистецтві. А реалізація взаємовигідних, просвітницьких проєктів — одне з пріоритетних напрямків нашої діяльності та діяльності наших сусідів».

Мітки: , ,