У Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької завершилися вступні іспити.  Студентська родина навчального закладу цьогоріч поповниться 89-ма талановитими дівчатами та хлопцями.

Серед вступників — абітурієнти з Тернопільщини, Івано-Франківської, Хмельницької, Львівської, Полтавської областей, Києва, переселенці з Луганщини та Донеччини. Успішно склали іспити і вихованці школи студії педагогічної практики та мистецької школи коледжу.

«Загалом надійшло 100 електронних заяв від бажаючих навчатися у нашому коледжі. Творчий конкурс проходили 93 абітурієнтів, — зазначив відповідальний секретар приймальної комісії Вадим Дарчук. – Згідно з рейтинговим списком за рішенням приймальної комісії 90 вступників були рекомендовані до зарахування – 76 на основі базової середньої освіти (дев’ятикласники) та 14 – на базі повної середньої освіти. Наказом голови приймальної комісії, в. о. директора коледжу Сергія Маловічка  на навчання до коледжу з 1 вересня 2023 року зараховано 89 студентів, які виконали усі вступні вимоги».

Мітки: , , ,