27Від початку російської агресії студенти та викладачі Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької активну самі включилися у волонтерський рух, а ще  і допомагають волонтерам.

Як тільки розпочався новий навчальний рік,  студентський та викладацький колективи долучилися до допомоги громадській спільноті волонтерів «Бункер С». Коледж відгукнувся на прохання про збір банок для приготування смаколиків  для наших захисників, а також металевих банок для виготовлення окопних свічок.

«Дякуємо всім небайдужим людям які відгукнулися на наш заклик про збір банок. Особлива подяка мистецькому коледжу імені Соломії Крушельницької,  який організував збір в холі закладу. Разом до перемоги!», — написав у соцмережах волонтер Микола Халупняк.

А студенти ІІІ курсу відділу «Народні інструменти» долучилися до ще однієї волонтерської ініціативи. Вони зібрали і уже передали понад 600 корків від пластикових пляшок, які згодом використовують  на виготовлення протезів для поранених бійців.

«Це не є одноразові акції, — наголосила заступниця директора коледжу з виховної роботи Ірина Романюк. – Нашим волонтерам та військовим ми допомагаємо постійно».

2425

26

Мітки: , ,