1Студенти та викладачі Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької завітали до бійців, які лікуються та проходять реабілітацію у Тернопільській міській лікарні №3.

Емоційно насиченим та важким і водночас сповненим щирою подякою відбувся сьогодні невеличкий виступ  для тих, хто тримає небо і боронить нашу країну, для медиків, які допомагають наших захисникам.

«Ми прийшли сказати вам величезне і щире «дякую». Дякуємо за те, що бережете і захищаєте нашу Україну. Віримо, що пісня та музика додасть вам сили та наснаги, як додавали її пісні нашої випускниці «Пташки» Каті Поліщук на «Азовсталі»», — сказала  перед концертом заступниця директора з виховної роботи Ірина Романюк.

Перед захисниками виступили ансамбль дівчат відділу «Хорове диригування» (художній керівник — Галина Репетівська), ансамбль хлопців відділу «Хорове диригування» (художній керівник — Степан Канський), бандурист Петро Турчин (класа викладача Дмитра Губ’яка), саксофоніст Ігор Сирник (клас викладача Євгена Гайди) .

Своїми талантами ділилися вокалісти відділу «Спів» Катерина Юськів (клас викладача Вадима Дарчука), якій на гітарі акомпанував вихованець цього ж відділу Олександр Радевич (клас викладача Івана Равлюка),  Христина Микитин (клас викладача Миколи Мельничука), Тетяна Озерянець (клас викладача Вадима Дарчука).

Віталій Маркевич та Максим Сосновий (клас викладачки Наталії Схаб) додали настрою та натхнення грою на баянах віночку українських пісень.

А завершилася ця невеличка концертна програма спільним виконанням пісенного символу незламності України «Ой у лузі червона калина».

«Низький уклін вам, наші воїни. Завдяки вам ми тримаємо свій фронт — навчальний та мистецький. Бо пісня направду є особливою духовною зброєю. Дякуємо, що тримаєте небо над Україною! Дякуємо за мужність та відвагу, дякуємо, що ми можемо дарувати вам наші пісні», — наголосив виконуючий обов’язки директора коледжу Сергій Маловічко.

Режисери програми – Ірина Романюк та культорганізатор Богдан Маюк.

23

45

Мітки: , , , , , , , , , , ,