1-35Уперше на великій сцені Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької виступали  вихованці мистецької школи. Звітувала мистецька школа не тільки уміннями вихованців музичного відділу, а й роботами учнів відділу образотворчого мистецтва.

Розпочалося мистецьке свято подякою героїчним Збройним силам України за захист, за можливість навчатися, мріяти та творити. Хвилиною мовчання усі учасники та глядачі вшанували тих, хто поповнив Небесне військо.

На сцені виступали юні піаністи Злата Семенець, Ксенія Кремінська (викладачка — Марія Пігович), Софія Журавель (викладачка – Надія Дергак), Уляна Смолей, Андрій Дудар (викладачка – Оксана Козира), Ліля Галябарда, Дарія Гусак (викладачка — Оксана Путькалець). Дарували музику також і фортепіанні дуети у складі Дарини Харишин та її викладачки Надії Дергак,  учениць Злати Семенець та Евеліни Клімової икладачка - Марія Пігович).

Мелодії українських та зарубіжних композиторів виконували вихованці-скрипалі викладачки Марії Семків — Софія  Стадник, Назарій Мудрик, дует та ансамбль скрипалів.

Зривали бурхливі оплески і вокалісти мистецької школи: Софія Яніга, Єва Крикавська, Яна Гук (викладачкаОксана Яворська-Штогрин), Богдана Круць (викладачка - Оксана Шуфліта), Дарина Сидоренко, ансамблі молодших  та старших класів (викладачка - Мар’яна Трачук).

Зачаровували виконанням музичних творів баяніст Дмитро Ружило (викладач – Руслан Вненьк), сопілкарка Вероніка Довбенко (викладач — Віктор Якубець), бандуристка Анна Желізко та її викладачка Галини Ткачук, які виступали дуетом, гітаристи Вадим Діденко (викладачДенис Драгомирецький), Вероніка Безпалько (викладачкаАліса Драгомирецька), дует гітаристів у складі Антоніни Мороз та Романа Ліщини (викладачкаІрина Августин), трубач  Владислав Кузнєцов (викладач - Олександр Баклаженко).

Юним виконавцям допомагали концертмейстери – Ірина Макарова, Неля Гладиш, Оксана Путькалець.

Своїми талантами ділилися із численною публікою учні різного віку – від наймолодших першокласників до учнів 5-6 класів.

«Наші вихованці виступали на великій сцені – і це для них було неабияке випробування. Але вони усі справилися, — зазначила завідувачка мистецької школи Оксана Шуфліта. – Дякую батькам, які розпізнали в дітях талант, викладачам-професіоналам, дітям, які не побоялися виступати на такій великій сцені».

Усі учасники були відзначені грамотами, а завідувачка школи – подякою від керівника мистецького коледжу Сергія Маловічка. «Дякую юним музикантам та художникам за емоції і дякую усім, хто докладається для того, щоб розвивати та вдосконалювати потужні таланти майбутніх митців», — додав очільник коледжу.

Мистецька школа, що діє при коледжі, — це не тільки музичний напрямок, а й образотворчий. Усі присутні мали нагоду огляну­­­­­­­­­­­­­ти виставку творчих робіт юних художників – вихованців викладачів Богдана Федоріва та Сергія Василишина.

 1-21-6

1-81-7

1-191-20

1-261-30

1-431-21

1-31-4

1-51-11

1-121-13

1-141-15

1-161-17

1-181-22

1-231-24

1-251-27

1-281-29

1-311-36

1-391-42

1-441-45

1-481-49

1-501-461-47

Мітки: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,