01Триває вступна кампанія до Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Очільниця закладу Лариса Римар заявляє, що навчання в коледжі відкриває нові можливості, перспективи та кар’єрний ріст. «Наш коледж майже 65 років має стійкі традиції, професійний педагогічний колектив, належну матеріально-технічну базу, — каже керівниця. — Випускники коледжу навчаються або працюють у найкращих мистецьких закладах світу. Немає жодного континенту, де не було б музикантів, які закінчили навчання у нашому закладі та які демонструють високий професіоналізм.

Цього року виповнюється 150 років від народження нашої видатної землячки, яка підкорила світ великою любов’ю до рідного краю та української пісні — Соломії Крушельницької. Наш коледж гідно несе її ім’я уже майже півстоліття. Вірю, що для молодого поповнення вона стане символом та прикладом для наслідування».

Лариса Римар наголосила на тому, що після війни розпочнеться нове піднесення української культури та мистецтва. «Тоді будуть потрібні молоді амбітні професіонали своєї справи, які примножать багаторічну славу та здобутки українських митців», — додала керівниця коледжу.

Сьогодні держава робить усе можливе, аби навіть в умовах війни мистецька освіта не занепадала, а навпаки розвивалася та була доступною для усіх.

Нагадаємо, що триває прийом документів для навчання  у мистецькому коледжі. Для абітурієнтів, які вступають на основі базової середньої освіти,  документи можна подати до 13 липня(18.00). Прийом заяв та документів для вступників на основі повної загальної освіти триватиме з 14 липня до  18:00 05 серпня. Адреса коледжу — м.Тернопіль, вул. Паращука,4. Тел. (0352) 52 40 04.

 

 

 

Мітки: ,