1У Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької сьогодні -  особливий день.  74 випускники отримали дипломи молодшого спеціаліста. У залі Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Тараса Шевченка нині неодноразово лунало «Браво» та гучні оплески. Так викладачі, батьки, родичі, студенти молодших курсів, друзі  вітали цьогорічних випускників.

«Цей день – особливий. Наша держава відзначає День Конституції України, а Тернопільський мистецький фаховий коледж уже 60-ий раз  дає путівку у життя творчій молоді, яка навчалася та здобувала знання у нашому навчальному закладі, — наголосила директорка коледжу Лариса Римар. —  Тішимося успіхам студентів, які показали надзвичайно високі знання, дякуємо викладачам, які доклали максимум зусиль для цього, дякуємо батькам,  які плекали у дітях любов до мистецтва та постійно вболівали за них. Мистецтво не хворіє, мистецтво долає усі перешкоди, бо воно – одна із  цеглин міцної основи кожної держави і кожної нації!».

За словами керівниці, майже усі випускники Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької упродовж навчання у закладі – інструменталісти, вокалісти та теоретики – ставали лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів, науково-практичних конференцій, і саме тому їх хочуть бачити у мистецьких вишах України та Європи. .

«90% наших випускників планує й надалі навчатися у мистецьких закладах. Увесь педколектив бажає їм досягти мети», — каже очільниця коледжу.

До слова, коли б цьогоріч не відмінили дипломи із відзнаками, то їх би отримала майже половина усіх четвертокурсників. Вони не тільки добре навчалися, а ще й виборювали призові місця на всеукраїнських та міжнародних музичних змаганнях.

Упродовж святкового вечора на сцені театру виступали і випускники, і студенти молодших курсів. Вони дарували присутнім власні здобутки, вміння, навички. А ще демонстрували, що навчання у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької відкриває перед кожним студентом величезний світ для власної реалізації.

13

57

89

11

10

1213

1516

Мітки: , , ,