0-1У Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької відбулося урочисте закриття обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024». Керівники обласної військової адміністрації, обласної ради, департаменту освіти і науки вітали номінантів та лауреатів конкурсу.

Розпочалися урочистості славнем України, який виконав керівник відділу «Спів» Вадим Дарчук під фортепіанний супровід концертмейстера Олега Кирилюка.

Музичні подарунки підготували для кращих педагогів Тернопілля колективи коледжу. Перед учителями виступали камерний оркестр навчального закладу (керівник Тарас Видиш) та ансамбль бандуристок (керівниця Ірина Турко).

«Мистецький коледж має за честь приймати у себе кращих педагогів Тернопілля, — наголосив керівник закладу Сергій Маловічко. – Вдячний нашим студентам, викладачам за участь у спільному заході коледжу та департаменту освіти і науки обласної адміністрації. Особлива подяка нашим гостям — учителям за їхню працю у вихованні майбутнього нашої держави».

Цьогоріч нагороджували педагогів з чотирьох напрямків: українська мова та література, географія, образотворче мистецтво та фізика. Переможці у своїх номінаціях  представлятимуть Тернопільщину на національному рівні.

0-00-9

0-140-15

0-160-17

0-20-3

0-100-7

0-80-12

0-13

Мітки: , , , , , ,