62Урочистості до Всеукраїнського дня  працівників культури та майстрів аматорського мистецтва відбулися сьогодні, 10 листопада, в обласному драматичному театрі. Відзнаки та нагороди від держави, Тернопільської військової адміністрації отримали колективи, діячі культури краю, серед яких чимало тимчасово залишили сцену, ставши на захист нашої держави.

Серед нагороджених – і колектив Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, який отримав подяку департаменту культури та туризму. Відзнаку отримав виконуючий обов’язки директора Сергій Маловічко. Подяку вручено «за патріотизм, активну волонтерську ініціативу, діяльність на підтримку захисників України, сприяння у підтримці внутрішньо переміщених осіб, тематичні проєкти патріотичного спрямування та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва».

Студенти та викладачі коледжу під час урочистостей та нагородження подарували учасникам пісні та інструментальні твори. А саме: дует бандуристок Анастасія Гайдемська та Софія Рудакевич, бандуристи Микола Кошіль та Юлія Вельган (клас викладачки Ірини Турко), струнний квартет у складі викладачок коледжу Наталі Качур, Любові Баклаженко, Ірини Воробель та Ірини Попик.

6163

6665

60

 

Мітки: , , , , , ,