12Головою журі відкритого конкурсу піаністів «На батьківщині Василя Барвінського», зорганізованого у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької,  буде  Оксана Рапіта, народна артистка України, професорка, завідувачка кафедри спеціального фортепіано Львівської національної музичної академії ім Миколи Лисенка.

2-0

Цього року  мистецькі змаги піаністів відбуватимуться втретє 19-21 квітня у Тернополі (очно та дистанційно). До участі у конкурсі запрошуються діти та молодь від 10 до 21 року як з України, так і з-за кордону.

Конкурс відбуватиметься у два тури. Перший, відбірковий, тур проводиться в закладах освіти, які пропонують учнів/студентів для участі в конкурсі. Другий — у концертному залі Тернопільського мистецького фахового коледжу ім. Соломії Крушельницької.

Учасники, які беруть участь в конкурсі дистанційно, оцінюються як окрема категорія.

У рамках проведення конкурсу відбудуться майстер-класи членів журі конкурсу з видачою сертифікатів про підвищення кваліфікації. Передбачена також онлайн-трансляція конкурсу та майстер-класів.

Популяризація творчості видатного композитора, піаніста, педагога, громадського діяча, уродженця міста Тернополя Василя Барвінського, виявлення та підтримки молодих талановитих музикантів-піаністів, сприяння розкриттю їх творчої індивідуальності та подальшому вдосконаленню їх виконавської майстерності, активізація творчої діяльності викладачів музичних навчальних закладів, обмін досвідом з метою підвищення  їх професійної майстерності, популяризація спадщини українського фортепіанного мистецтва – такою є мета проведення конкурсу.

Конкурсні вимоги та умови тут - Положення конкурсу

 

Мітки: , ,