01Міжнародний день студента у Тернопільському мистецькому фаховому коледжу імені Соломії Крушельницької відзначають по-особливому.
По-перше. Усю програму з несподіванками та сюрпризами готує студентський парламент. По-друге. Основна суть святкування – пізнання маловідомих та цікавих фактів з музичної культури. І по-третє – музика! А ще – відкриття нових талантів студентів. Наприклад, із оформлення фотозони.
Сьогоднішнє студентське свято розпочалося із відкриття фотозони, яку підготували другокурсниці відділу «Хорове диригування» Марія Тернович та Соломія Павлюк.
Вітали студентів зі святом керівник коледжу Сергій Маловічко, президент студентського парламенту Володимир Гупало.
Вікторину серед присутніх в холі першого корпусу проводила студентка ІІІ курсу відділу «Оркестрові струнні інструменти» Марічка Кріль. «Що не потрібно скрипалеві для виконання піцикато?», «В яку епоху жив і творив Моцарт?», «Що означає бароко в перекладі?», «Найпопулярніший твір Мирослава Скорика», «Хто створив класичний симфонічний оркестр?», «Що таке мелодія?», «Яка ступінь змінюється в гармонічному мажорі?» — на ці та інші питання мали дати відповідь студенти коледжу. І переможці таки були! Вони отримали призи та нагороди.
Звичайно, звучала і музика – перед студентами виступав брас-квінтет коледжу (клас ансамблю Олександра Баклаженка).
Водночас, студентське свято триватиме і надалі — 21 листопада відбудеться квест для студентів І курсу, а 24 листопада — концерт, присвячений Міжнародному дню студента.
0203
0504
Мітки: , , ,