0-15Єлизавета Хіта, студентка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, стала переможницею двох міжнародних творчих конкурсів у номінації «Академічний вокал».

Перші місця студентка  здобула у Міжнародному конкурсі  «Різдвяна симфонія» (Словаччина) та Міжнародному конкурсі «Різдвяна казка» (Чехія).

Єлизавета, яка навчається у коледжі на відділі «Спів» перший рік, завдячує таким успіхам своїй викладачці вокалу Наталії Присіч.

«Народилась я в невеличкому селі Обич, що на Шумщині. Змалечку  мала велике бажання до співу. Батьки привели мене до Шумської школи мистецтв. Займалася вокалом упродовж шести років, — розповідає студентка. — Згодом я твердо вирішила вступати у Тернопільський мистецький коледж, бо, на мою думку, він є найкращим.  І  не помилилася. Тут  зустріла найкращу викладачку вокалу  Наталію Присіч, яка одразу зуміла розгледіти мої можливості і талант та взялася їх вдосконалювати. Дуже вдячна за терпіння та вклад у мій розвиток».

Студентка отримала дипломи переможниці, а викладачка — подяки від організаторів за професіоналізм та допомогу юним талантам для їхнього зростання.

0-120-11

0-130-14

Мітки: , , ,

коментарів: 1

Богдан 23 січня 2024 17:12

Вітаю обох! Обом — перемог!