23На ній – фото дев’ятнадцяти студентів ІІ-ІV курсів, які є кращими у навчанні, досягають успіхів у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, беруть участь у житті навчального закладу та є активними громадянами.

«Часи зараз дуже складні. Пам’ятайте, вам будувати нову, зовсім іншу країну, бо вона зміниться обов’язково. Вам торувати мистецьку ниву і нести, пропагувати українську музичну культуру. Переконаний, ви з цим справитеся», — такими словами звернувся до відмінників заступник директора з навчальної частини Ярослав Каня.

Вірш про музику, у якому передані власні відчуття про «найбільше диво з усіх див», прочитала студентам викладачка української мови та літератури Марія Чорненька, який вона написала, коли навчалася у мистецькому коледжі.

«Ви усі уже осяяні музикою. Нехай вона завжди буде у вашому серці. А нині дякуємо нашим захисникам, що мали можливість зустрітися!», — наголосила заступниця директора з виховної роботи Ірина Романюк.

Кращі студенти отримали невеличкі презенти.

Отож, на дошці пошани: другокурсники — Наталія Баклаженко, Соломія Сивак, Марія Кріль (відділ «Оркестрові струнні інструменти»), Сава Ерік Верхан, Володимир Гупало (відділ «Оркестрові духові та ударні інструменти»), третьокурсниця Софія Єфремова (відділ «Спів»). І найбільше серед кращих четвертокурсників. Це студенти відділу «Народні інструменти»  Анастасія Гайдемська, Софія Рудакевич, Петро Турчин; студенти відділу «Фортепіано» Вікторія Петько, Єлизавета Фаріон та Мар’яна Вітів; студентка відділу «Хорове диригування» Христина Журавель, студенти відділу «Оркестрові струнні інструменти» Марія Стефанчишин, Вікторія Критюк та Олена Боїло, студентка відділу «Спів» Надія Сачко, студенти відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Михайло Кріль та Назарій Гром’як.

Вітаємо!

1920

1817

1615

1413

1211

109

8-07

65

43

2

Мітки: , , , ,