IMG_7971         19 грудня у Тернопільському музичному коледжі ім. Соломії Крушельницької відзначили  День святого Миколая. У заході взяли участь студенти першого курсу та викладачі коледжу. Свято відбулося за ініціативи та організації директора закладу Лариси Римар, заступника директора з виховної роботи Ірини Романюк та культорганізатора, викладача коледжу Богдана Маюка.

Директор коледжу Лариса Римар привітала присутніх зі святом і розповіла про життя святого Миколая, як приклад  любові і жертовності до ближніх.

«За народними повір’ями святий Чудотворець саме в цей день спускався на землю з небес, допомагав знедоленим, відновлював справедливість».

З вітальним словом виступила заступник з виховної роботи Ірина Романюк. Побажала усім, щоби святий покровитель здійснив усі світлі мрії і побажання.

Усі учасники свята виконали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить».

На свято завітав святий Миколай, побажав усім міцного здоров’я, радості, успіхів та мирного неба над головою, закликав наслідувати святого Миколая, як приклад  любові, доброти і милосердя.IMG_7970

Цікаве дійство доповнилося урочистим запаленням новорічної ялинки у вестибюлі  головного корпусу коледжу.  Приємним сюрпризом для першокурсників стало  вручення залікових книжок і солодких подарунків.

Секретом  успішного навчання зі студентами поділилася відмінниця, студентка четвертого курсу відділу «Народні інструменти» Оксана Гіжовська. Дівчина привітала присутніх зі святом, а викладачів і студентів з початком сесії.

Розмаїття позитивних емоцій створили особливу атмосферу свята і заряд позитивної енергії . Дійство стало незабутнім  як для організаторів, так і для гостей.