6-1Сьогодні відбулося засідання педагогічної ради Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. На засіданні обговорили результати 2020-2021 навчального року.

За словами директорки навчального закладу Лариси Римар, навчальний процес відбувався згідно із вимогами Міністерства освіти та науки та затвердженими у коледжі планами, а викладачі та студенти зуміли виробити оптимальні форми навчання, які дали дуже позитивні результати. «Цей навчальний рік був направду складним і для викладачів, і для студентів, але результати тішать – ми навчилися працювати у нових умовах. І при цьому якість знань наших студентів від цього не постраждала», — прозвітувала Лариса Римар.

Очільниця коледжу також наголосила на тому, що у нових умовах успішно діяли і Мистецька школа, яка з вересня 2020-го стала структурним підрозділом навчального закладу, і курси підвищення кваліфікації для викладачів  мистецьких закладів не тільки області, а й з інших регіонів країни. «Ми це зуміли зробити. Вихованці Мистецької школи перемагали у багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсах, а наші курси підвищення кваліфікації серед 380 учасників завершили 50 представників з інших областей. Наш коледж став першим в Україні, хто взяв на себе такі відповідальні завдання та успішно з ними справився», — поділилася успіхами Лариса Римар.

Заступник директорки з навчальної частини Ярослав Каня прозвітував: не тільки випускники, а й студенти молодших курсів показали високий рівень знань. І про це свідчать результати і зимової, і літньої сесії.

«Ми навчилися очно та дистанційно, але  різні форми навчання не вплинули на навчальний та виховний процес, — розповіла заступниця директорки з виховної роботи Ірина Романюк. – Наші студенти упродовж карантину записували концерти, які транслювалися і на сайті коледжу, і у соцмережах, і на телебаченні,  робили онлайн-трансляції своїх виступів до визначних дат, проводили благодійні концерти та акції».

Студенти коледжу упродовж цього навчального року брали участь в очних та дистанційних конкурсах. І  вибороли у них кілька десятків дипломів І, ІІ та ІІІ ступенів.

«Хочу подякувати усім викладачам, які допомагали студентам, проводили для них консультації, переживали і тішилися перемогам», — додала Лариса Римар.

Мітки: , , ,