1-7Збаразька мистецька школа приймала студентів та викладачів різних відділів Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької. Ця поїздка була зорганізована у рамках співпраці коледжу та школи і надання методологічної допомоги педагогам.

Свої таланти та вміння представили Андрій Мороз (ударна установка), Христина Гайда (кларнет), Олег Кошіль (гітара), Тарас Бородавчук (саксофон), Юлія Гудзь (труба), Артур Савіцький (електрогітара), Олеся Гаврилюк (бандура), Назар Яремієк (баян).

На сцені мистецької школи виступали вокалістки  - Олеся Бедрій та Діана Мельниченко, дует саксофоністів у складі Тараса Бородавчука та Остапа Цідила, баяністів у складі Олега Чорного та Назара Помаранського,  фортепіанний дует студента Андрія Мороза і керівника коледжу Сергія Маловічка.

Викладачі на учні школи мали нагоду побачити виступи інструментального ансамблю у складі Тетяни Верхоляк (електробандура), Артура Савіцького (електрогітара), Андрія Мороза (бас-гітара), інструментального квінтету – викладачі Михайло Дмитришин та Денис Драгомирецький, студенти Олеся Гаврилюк та Роксолана Роля.

Ведуча концерту — Роксолана  Роля

«Дякуємо викладачам-методистам та студентам Тернопільського фахового мистецького коледжу імені Соломії Крушельницької за високопрофесійний концерт, з яким до нас завітали, та щира подяка за надану методичну допомогу викладачам нашої школи у роботі з учнями», — заначили педагоги Збаразької мистецької школи на своїй сторінці у соцмережі.

1-01-1

1-21-3

1-41-5

1-61-8

1-91-10

1-111-12

 

Tags: , , , ,

Add Your Comment