2-0Інга Дудаш, учениця мистецької школи Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, стала лауреатом І премії Всеукраїнського двотурового дистанційного конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Золоті руки».

Юна художниця подала на конкурс дві роботи «Зимова ідилія» та «Ранкова краса», які високо оцінило журі. Обираючи переможців, члени журі звертали увагу на творчу індивідуальність і майстерність автора; володіння прийомами композиції; володіння технікою, в якій виконана робота; оригінальність задуму і виконання; колористичне рішення.

2-1

Інга отримала диплом лауреата, а її наставник, художник, викладач  мистецької школи Богдан Федорів  - подяку за значну роль у підготовці творчих особистостей до участі у Всеукраїнському конкурсі. «Ваші знання, досвід та вміння допомагають конкурсантам розвивати свої таланти та відчувати впевненість у своїх здібностях. Дякуємо за Вашу працю, терпіння та захоплення, якими Ви ділитесь з учасниками конкурсу. Ваша енергія та підтримка є надзвичайно можливими для молодих талантів. Ви дійсно робите світ кращим, допомагаючи талановитим людям розкривати свій творчий потенціал та досягати успіху», — йдеться у подяці.

Організувала конкурс – творча агенція  »UaFest».

2-22-3

Tags: , ,