2-0Два концерти фортепіанної музики підготували вихованці Оксани Козири, викладачки Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

На концерті у Тернопільському ліцеї №21- спеціалізованій мистецькій школі ім.І Герети свої навики гри на інструменті представили учні фортепіанного відділу цього навчального закладу Уляна Смолей та Олександр Дудар.

Твори українських та зарубіжних композиторів виконували і студенти мистецького коледжу:  першокурсниця Аліна Тимофеєвич, четвертокурсник  Богдан Таранов (ілюстратор – Неля Гладиш). Виступало також тріо у складі Олексія Тимчишина (скрипка), Георгія Дацюка (альт) та піаніста Богдана Таранова (клас викладача по камерному ансамблю Оксани Козири).

Музична зустріч зорганізована у рамках угоди про співпрацю між мистецьким коледжем та ліцеєм.

Ще один концерт відбувся у мистецькій школі Тернопільського мистецького фахового коледжу, на якому виступали вихованці Оксани Козири – і учні школи, і студенти. Фортепіанна музика звучала у виконанні юних піаністів школи Каріни Зварич та Андрія Дудара, студентів-першокурсників Аліни Тимофеєвич та Маріни Міракян, третьокурсниці Галини Будівської.

2-12-2

2-42-5

2-32-6

3-03-3

3-53-6

3-4

Tags: , ,